EmmaLisaphotography.blogg.se

Black friday treat #2

Publicerad 2016-12-12 16:47:00 i Allmänt,

Hej och god eftermiddag!
 
Dagens inlägg kommer vara en uppföljning på ett tidigare inlägg: Black friday treat.
 
Nu har jag fått chansen att fota de små godingarna och för mig har de alla fungerat utmärkt. Black friday bjöd dock inte på så riktigt mycket och bra priser som man kunnat tro och hoppats på. Cdon blev faktiskt det enda stället där jag kunde hitta saker med riktigt bra priser. Sambon hittade däremot lite roliga spel på Siba.
 
Till och börja med, något som jag redan nämnt sedan tidigare: ett par trådlösa hörlurar från Champion. De styrs med hjälp av bluetooth och är otroligt bekväma att ha på sig. Sluter om öronen väl och stänger bort omvärlden precis lagom. Skyddar både mot störande ljud och obehaglig kalla öron.
 
Sen har vi både datormus och extra kylfläkt till datorn från trust. Jag har ännu inte hunnit vänja mig med den nya datormusen så jag börjar med att slita ut den jag redan har. Men då vet jag i alla fall att jag har en extra när den jag använder nu ger upp.
 
Jag skulle säga att min dator är i extremt stort behov av något som kyler ner datorn mer än den fläkt som redan finns. Därför införskaffade jag något som ser ut som ett ställ som man har datorn på, via USB kopplas den till datorn och en extremt tyst fläkt drar igång undertill. Min dator har för vana att snabbt bli kokhet, men nu när jag har fläkten igång så blir den inte alls lika varm OCH den är bra mycket snabbare än vad den brukar vara. För små-sega laptops så rekommenderar jag denna starkt! Sambon trodde att fläkten skulle låta högt eftersom den var så billig, men det är tvärtom. Den är knäpptyst.
 
Hoppas ni får en fin eftermiddag och kväll, trots att det är måndag.
 
Kram,
EmmaLisa
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela