EmmaLisaphotography.blogg.se

Intervjuer i storstad & packning på en vardag

Publicerad 2016-10-27 19:52:28 i Allmänt,

Hej.
 
Vet att det är ett långt tag sedan jag senast gjort en uppdatering här och precis som alltid så ber jag om ursäkt för detta. Ytterligare en gång är anledningen att det är fullt upp med mycket som händer samtidigt i mitt liv. Men för att inte slösa mer tid på mina dumma ursäkter så tycker jag att vi snabbt kastar oss in i dagens inlägg istället. 
 
På den senaste tiden vågar jag påstå att det har hänt mycket. De senaste dagarna har förutom jobbet bestått av mycket packning, tvätt och dagliga sysslor. Utöver detta så har jag också hunnit med en tur med introduktionsmöte samt intervju i storstaden Stockholm. Snart tar mitt kontrakt slut med mitt nuvarande jobb och därför letar jag effektivt efter ett nytt. Förhoppningsvis leder intervjun som jag var på till ett jobb, så just nu håller jag bara tummarna. Det börjar närma sig med flytten och det är inte många dagar kvar. Tisdag nästa vecka får vi nyckeln till vår alldeles egna lägenhet och jag längtar så sjukt mycket. Tror sambon längtar minst lika mycket! Det stora flyttlasset går tidigt på onsdag morgon och tanken är att vi skall kunna sova där på torsdagen alternativt fredagen för första gången. I vår alldeles egna lägenhet..
 
Jag har ännu inte fått alla presenter från min 19-års dag men när jag väl fått dem alla så har jag planerat att lägga upp ett inlägg här med bilder på presenterna och även lite om vad jag tycker om dem osv. Skulle detta vara av intresse?
 
Sen undrar jag också om ni skulle vara intresserade av att ta del i uppackningen i den nya lägenheten, alltså om ni vill att jag tar bilder under processen samt slutresultatet på hur lägenheten tillslut blir att se ut.
 
Just nu sitter jag framför tredje avsnittet av Bones för kvällen, bloggar och äter samtidigt. Idag blev det rester från woken jag gjorde tidigare i veckan tillsammans med orange chicken, måste säga att det fortfarande smakade lika gott som dagen då jag lagade maten.
 
Hoppas att ni njöt lite av att jag äntligen gjort ett nytt inlägg igen så får ni hålla tummarna om att det dyker upp ett till inom snar framtid.
 
Kram,
EmmaLisa
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela